Lyssna på radiogudstjänsterna när du vill

Här kan du lyssna på Svenska kyrkan Faluns radiosända gudstjänster i efterhand. Under måndagen varje vecka lägger vi ut inspelningen av söndagens gudstjänst.

Svenska kyrkan Falun firar tillsvidare inga gudstjänster där vi möts fysiskt i rummen - men vi möts på andra sätt. Välkommen att lyssna på radiogudstjänsterna! Vi är glada över samarbetet med närradiokanalen Wolf FM 88,8!

Gudstjänsterna sänds direkt på söndagar 10.00 i Wolf FM 88,8.

Du kan även lyssna via wolffmradio.se eller ladda ned appen.

På denna sida läggs gudstjänsterna ut påföljande måndag, se listan nedan. Den senaste gudstjänsten ligger högst upp.

Hit går kollekterna våren 2020 - klicka här

Inför varje söndag skickar vi en kort filmad hälsning från en av kyrkorna  i Falu pastorat: Facebook: https://www.facebook.com/svenskakyrkanfalun
Just nu ligger Facebook-sidan tyvärr nere, vi hoppas att den snart ska vara igång igen. Webbhälsningarna läggs istället här på hemsidan - gå till sidan