Lyssna på radiogudstjänsterna när du vill

Här kan du lyssna på Svenska kyrkan Faluns radiosända gudstjänster i efterhand. Under måndagen varje vecka lägger vi ut inspelningen av söndagens gudstjänst. Den sista radiogudstjänsten sänds 30 augusti 2020. Därefter firar vi gudstjänster tillsammans i kyrkor och församlingsgårdar. Ljudfilerna med radiogudstjänsterna kommer att finnas kvar här på webben.

Svenska kyrkan Falun firar tillsvidare inga gudstjänster där vi möts fysiskt i rummen - men vi möts på andra sätt. Välkommen att lyssna på radiogudstjänsterna! Vi är glada över samarbetet med närradiokanalen Wolf FM 88,8!

Gudstjänsterna sänds direkt på söndagar 10.00 i Wolf FM 88,8.

Du kan även lyssna via wolffmradio.se eller ladda ned appen.

På denna sida läggs gudstjänsterna ut påföljande måndag, se listan nedan. Den senaste gudstjänsten ligger högst upp.

Tekniskt problem 12 juli

På grund av tekniskt problem vid inspelningen av radiogudstjänsten den 12 juli gick filen tyvärr inte att lägga ut här på webben.