Kyrkomusiker till Falu pastorat

Kantorstjänst 100 % med huvudsaklig placering i Vika-Hosjö församling.

I Vika-Hosjö församling spelar du på gudstjänster som firas varannan helg, veckomässor och du leder församlingens körer. Det finns kyrkokör och barnkör där det i barnkören även finns en pedagog som resurs. Vi tycker att det finns goda förutsättningar för kyrkomusikalisk verksamhet i Vika-Hosjö. Här finns bra instrument, medarbetare och församlingsråd med öppenhet för och längtan efter musik och utvecklad verksamhet. Det finns möjlighet att påverka inriktning och innehåll.

Du kommer att ingå i arbetslaget i Vika-Hosjö, tillsammans med präst, diakon och pedagoger.

Du kommer också att samverka med övriga musiker i pastoratet. Här i pastoratet samlas alla kyrkomusiker regelbundet och jobbar med schemaläggning, gemensam konsertplanering m.m. Här finns ett mycket kompetent kollegium av kyrkomusiker som ser fram emot ytterligare en kollega.

Du ska vara utbildad kantor, tycka om att spela på gudstjänster, kyrkliga handlingar och att leda kör.  Vi ser gärna att du är social och vill bli en i gänget av medarbetare i Vika-Hosjö och också vill samverka med övriga musiker i pastoratet.

Med dig hoppas vi kunna lyfta den kyrkomusikaliska verksamheten i församlingen.

B-körkort är ett krav.

Utdrag ur belastningsregistret krävs.

Upplysningar lämnas av Distriktspräst Jonas Ericson, tfn 023-702068, e-post, jonas.ericson@svenskakyrkan.se

Facklig företrädare är:

Johan Jernberg, Vision tfn 0226-46 47 20, e-post, johan.jernberg@svenskakyrkan.se

Lärarförbundet Anders Ericson Lindsten, Lärarförbundet tfn 023-10636, e-post, anders.e.lindstone.ael@gmail.com

Ansökan med ref nr 2022-07 ska senast 2022-06-15 inkommit till Falu pastorat, Kristinegatan 11, 791 71 Falun eller per mail till anneli.bolander@svenskakyrkan.se.

Rekryteringen kommer att ske löpande.