Meny

Konfirmand Falun

Varför väljer tusentals unga i Sverige att konfirmera sig varje år? Kanske för att vi under konfirmandtiden pratar om sånt som de flesta tänker på ibland - vänskap, relationer, liv och död och annat som är viktigt i livet. Vi arrangerar också olika aktiviteter och en del grupper åker på läger. Här kan du läsa om konfirmation och om konfirmandgrupperna 2020/2021. Konfirmation är inte som du tror!

Konfirmation är inte som du tror

”Att konfirmeras var inte som jag trodde”, säger många unga. För många blir konfirmandtiden ett minne för livet. Tillsammans pratar vi om vänskap och relationer, liv och död, tro, hopp, ansvar och mening. Vi gör även en massa andra roliga saker på våra träffar. Alla är välkomna, du måste inte vara troende för att vara med.

Snart är det dags att anmäla sig till en konfirmandgrupp som startar hösten 2020 eller våren 2021. Alla grupper är gratis. Flera grupper åker på läger, andra inte. Har du frågor, kontakta oss gärna!

Anmälan är öppen, så hittar du en grupp som du gillar kan du anmäla dig direkt. Men du har tid att fundera under sommaren om du vill! Senast 6 september behöver vi din anmälan.