Hyra lokaler

Svenska kyrkan Faluns lokaler finns i nära anslutning till kyrkorna centralt i Falun och i Asepboda, Grycksbo, Hosjö och Vika. Här finns rum för mindre och större sällskap, för till exempel minnesstunden med begravningskaffe eller dopkaffet. Lokalerna är också anpassade för konferens.

Hämta foldern med information och bilder

Rum för dig - lokaler för speciella tillfällen

Obs! Korrekt telefonnummer för kontakt och bokning är 023-70 20 21 samt e-post

Kristinegården
Kristinegården är centralt belägen bakom Falu Kristine kyrka mitt i Falun. Här finns församlingsvåningen, med större och mindre rum, och stora samlingssalar som rymmer många.

Församlingsvåningen har en hemtrevlig atmosfär med inredning i äldre stil och utsikt mot Läroverksparken. Lokalerna passar för mindre och större sällskap på upp till ca 50 personer. Samlingssalen rymmer ca 30 personer, konferensrummet ca 12 personer. Här finns även två mindre grupprum.

Jesper Svedbergs sal rymmer ca 120 personer. Möbleras enligt önskemål i biosittning, öar med bord eller långbord. Mäster Pärs sal rymmer ca 60 personer. Möbleras enligt önskemål i biosittning, öar med bord eller långbord.

Mariagården
Strax nedanför Stora Kopparbergs kyrka ligger Mariagården, nära stadskärnan men samtidigt avskilt i ett grönområde. Samlingssalen rymmer sällskap på upp till ca 50 personer.

Stefansgården
Ligger i Hälsinggården, ca 4 km öster om Falun.
Samlingssalen rymmer ca 70 personer.

Aspeboda församlingshem
Ligger vid Aspeboda kyrka, ca 13 km söder om Falun.
Samlingssalen rymmer ca 120 personer. Anna Ströms rum rymmer ca 30 personer.

Grycksbo församlingshem
Ligger vid Grycksbo kyrka, ca 14 km nordväst om Falun.
Samlingssalen rymmer ca 45 personer.

Hosjö församlingshem
Ligger vid Hosjö kyrka, ca 8 km sydost om Falun.
Samlingssalen rymmer ca 70 personer.

Vika församlingshem – Sockenstugan
Ligger vid Vika kyrka, ca 19 km sydost om Falun.
Samlingssalen rymmer ca 80 personer.

Bokning

Ta gärna kontakt med oss för bokning och för mer information om lokaler, teknisk utrustning med mera så kan vi berätta vad vi har att erbjuda.

På beställning serverar vi enklare måltider. Kaffe och te som serveras hos oss är alltid Fairtrade-märkt. I församlingshemmen finns även försäljning av utvalda Fairtrade-varor.

Kontakta Carina Montin, tel. 023-70 20 21 E-post