Drop-in dop och vigsel

Lördagen den 10 september i Falu Kristine kyrka (med tidsbokning)

Lördagen den 10 september kloockan 14.00-16.00 är det dags för drop in dop & vigsel i Stora Kopparbergs kyrka. Tidsbokning krävs för att vi ska undvika köbildning.

Välkommen att boka drop in-tid senast fredagen den  9 september via telefon 023-70 20 06 eller 023-70 20 07 måndag–fredag 08.00–16.00.

Vill du låta döpa ditt barn? Vill du själv bli döpt? Kom som ni är på er bokade tid.              Präst och musiker väntar på plats.

Vid barndop: Om endast en av barnets vårdnadshavare är med vid dopet, ska blanketten för medgivande fyllas i och tas med. Hämta blanketten för medgivande - Klicka här!

Vigsel
Kom som ni är på er bokade tid. Ta med ringar och giltig hindersprövning. Präst och musiker väntar på plats. För vigsel måste en av er vara medlem i Svenska kyrkan.

OBS! Ansök om hindersprövning på Skatteverket

Varmt välkomna!

Musik för dop & vigsel
Förbered gärna valet av musik inför dopet eller vigseln. Här finns en lista med psalmer och musikstycken att välja bland. Hämta musiklistan - Klicka här!

En bebis i famnen på en vuxen och bebisens storasyskon som tittar ner i dopfunten medan vattnet hälls i.

Dop

Dopet är en fest. Vi firar att den som döps – liten eller stor – blir en del i Guds stora familj.

Liten pojke överlämnar ring på bröllop.

Bröllop

Planerar du och din partner att gifta er? I kyrkan får ni ett välsignat bröllop. Vi berättar om vigselgudstjänsten och hur ni bokar präst och kyrka. Och lite tips om annat att tänka på också.