Barn

Hösten 2020 startar återigen en del barnverksamheter som har pausat under våren, som öppen förskola för de minsta. Grupper för barn i skolåldern och barnkörerna fortsätter liksom tidigare. Det finns många olika aktiviteter att välja bland i församlingarna! Vi håller avstånd, tvättar händerna och har flera verksamheter utomhus.

Det spelar ingen roll var du bor, du är lika välkommen till samtliga verksamheter i församlingarna Aspeboda, Falu Kristine, Grycksbo, Stora Kopparberg och Vika-Hosjö!

Aktuell folder med information om församlingarnas barnverksamheten hämtar du här nedan.

Jesus fick frågan; ”Vem är störst i himmelriket?”
Han svarade genom att lägga armen om ett barn och ställa det framför de vuxna och säga: ”Låt barnen komma hit till mig…”

Därför döper vi barn och därför inbjuder vi barn till öppna förskolor, miniorgrupper och juniorgrupper, barnkörer och skolverksamheter. Därför firas gudstjänster för små och stora i kyrkorna.

Barnverksamhet Svenska kyrkan Falun

Mötesplatser för vuxna