Barn

Öppen förskola för de minsta, After school, juniorer och miniorer för barn i skolåldern och körer för dem som gillar att sjunga. Det finns många olika aktiviteter att välja på i församlingarna!

Förändringar i barnverksamheterna från och med onsdag 18 mars

Öppen förskola ställs in från och med idag i församlingarna.

Himmel och pannkaka på Stefansgården ställs in under våren.

Pannkakskul på Annagården ställs in under våren, från och med måndag 23 mars.

Barngrupperna fortsätter så länge grundskolorna håller öppet. Personalen eftersträvar utomhusaktiviteter. Vid servering vidtas försiktighetsåtgärder.

Barnkörerna ställs in tillsvidare.

Gudstjänst för stora och små: fortsätter tillsvidare, dock utan servering.
Familjegudstjänst med dopfest 29 mars i Vika blir en renodlad familjegudstjänst - ingen dopfest.

Påskvandringarna för skolbarn ställs in.

Det spelar ingen roll var du bor, du är lika välkommen till samtliga verksamheter i församlingarna Aspeboda, Falu Kristine, Grycksbo, Stora Kopparberg och Vika-Hosjö!

Aktuell folder med information om församlingarnas barnverksamheten hämtar du här nedan.

Jesus fick frågan; ”Vem är störst i himmelriket?”
Han svarade genom att lägga armen om ett barn och ställa det framför de vuxna och säga: ”Låt barnen komma hit till mig…”

Därför döper vi barn och därför inbjuder vi barn till öppna förskolor, miniorgrupper och juniorgrupper, barnkörer och skolverksamheter. Därför firas gudstjänster för små och stora i kyrkorna.

Barnverksamhet Svenska kyrkan Falun

Mötesplatser för vuxna