Barn

Öppen förskola för de minsta, After school, juniorer och miniorer för barn i skolåldern och körer för dem som gillar att sjunga. Det finns många olika aktiviteter att välja på i församlingarna!

Det spelar ingen roll var du bor, du är lika välkommen till samtliga verksamheter i församlingarna Aspeboda, Falu Kristine, Grycksbo, Stora Kopparberg och Vika-Hosjö!

Aktuell folder med information om församlingarnas barnverksamheten hämtar du här nedan.

Jesus fick frågan; ”Vem är störst i himmelriket?”
Han svarade genom att lägga armen om ett barn och ställa det framför de vuxna och säga: ”Låt barnen komma hit till mig…”

Därför döper vi barn och därför inbjuder vi barn till öppna förskolor, miniorgrupper och juniorgrupper, barnkörer och skolverksamheter. Därför firas gudstjänster för små och stora i kyrkorna.

Barnverksamhet Svenska kyrkan Falun

Mötesplatser för vuxna