Här hittar du annonser för lediga tjänster i Svenska kyrkan Falun.

Välkommen med din ansökan till utlysta tjänster. Vi har däremot tyvärr inga möjligheter att ta emot och spara spontana ansökningar för framtida matchning med kommande lediga tjänster.

Falun är en kommun med 57 000 invånare i hjärtat av Dalarna. Här finns goda möjligheter till boende, många skolor att välja på, högskola för eftergymnasial utbildning, länssjukhus, en bra arbetsmarknad i Falun-Borlängeregionen och fantastiska möjligheter till sportaktiviteter, frilufts- och kulturliv. Sjön Runn erbjuder skridskoåkning på vintern och båtliv i skärgårdsliknande miljö sommartid. Allt bara ett par timmar från Stockholm.

Läs gärna mer om Falu kommun på kommunens hemsida: www.falun.se

Falu pastorat är sedan juni 2015 organiserat i två distrikt. Västra distriktet består av Stora Kopparbergs, Grycksbo och Aspeboda församlingar, Annagården, häktet och högskolan. Östra distriktet består av Falu Kristine församling, Vika-Hosjö församling, Stefansgården, Sjukhuskyrkan och ungdomsgården Grönan. I Falu pastorat ingår kyrkogårdsförvaltningen och fastighetsförvaltningen.