Musik

Här hittar du aktuellt kalendarium med konserter, musikgudstjänster och musikcaféer i Svenska kyrkan Falun.

Varmt välkommen!

I Svenska kyrkan Falun finns en stark vilja att vara förvaltare och bärare av den rika musikaliska tradition som finns i både den kristna kyrkan och i Dalarna. Här finner du ett rikt utbud av fina instrument och en mångfald av körsång. Här kan du njuta av traditionell kyrkomusik men också gospel och populärmusik eller varför inte medverka själv i någon av Svenska kyrkan Faluns alla körer? Förhoppningen är att musiklivet ska förmedla tröst och glädje, social samvaro och ge möjlighet att växa i tron.

Fri entré till konserter och musikgudstjänster om inget annat anges. Frivillig kollekt tas upp till musikverksamheten i församlingarna.

Kalendarium finns även att hämta som folder i närmaste kyrka eller församlingshem.

Med reservation för ändringar. Se senaste aktuell information i veckoannonsen och i kalendern på hemsidan.

Svenska kyrkan Falun, Falu pastorat, omfattar Aspeboda, Falu Kristine, Grycksbo, Stora Kopparbergs och Vika-Hosjö församlingar.

Konserterna arrangeras i samarbete med Sensus.