Vinn en privat konsert

Köp en lott och vinn en konsert i S:t Olofs kyrka. Alla intäkter går till fasteaktionen

Vad sägs om att få uppleva en privat konsert i S:t Olofs kyrka? Köp en lott i pastoratets lotteri till förmån för Act Svenska kyrkans fasteaktion så kan det bli verklighet!

Två vinnare i lotteriet inbjuds att på annandag påsk (vid varsitt tillfälle) bjuda in sju gäster till S:t Olofs kyrka för en konsert där församlingens fem musiker sjunger och spelar enbart för er. Alla pengar går oavkortat till fasteaktionen "Under samma himmel". I år fokuserar insamlingen på dem som drabbas allra hårdast av coronapandemin.

Lotterna kostar 50 kronor styck och du köper dem genom att ringa till församlingsexpeditionen på telefon 0515-77 63 10. Du betalar din lott med swish. Det finns bara 100 lotter, så vänta inte för länge med att ringa. Först till kvarn gäller! Vinnaren meddelas onsdag 31 mars.

Lycka till önskar pastoratets kyrkomusiker!