Kyrkogårdsförvaltning

Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för driften och underhållet av begravningsplatserna inom Falköpings pastorat.Vi har också ansvar för att begravningslagens bestämmelser följs och att gravregister och gravkartor är aktuella. Kontakta oss gärna om du har frågor!

aktuellt: sommarblommor

Under vecka 24 och 25 kommer vi att plantera sommarblommor och göra sommarfint. Om du besöker din grav och det saknas blommor i rabatten, beror det på att vi är mitt i arbetet med att ta bort vårblommor och jordförbättra, för att sen ersätta med sommarblommor. Vi ber om överseende med att det under några dagar kan saknas blommor i rabatten.

Du vet väl om att du kan göra kompletteringar i ditt skötselavtal löpande under året eller beställa enstaka arbeten, t.ex tvätt av gravsten?  Välkommen att kontakta kyrkogårdsexpeditionen på telefon 0515-77 63 50.

Kyrkogårdsexpedition

Storgatan 11, 521 43Falköping
E-post till kyrkogårdsexpeditionen

Öppettider:
Måndag, onsdag, torsdag och fredag: 10-12 och 13-15.
Tisdag: 13.00-15.00. Telefontid: Under öppettiderna.