Huvudentré

Familjedag på Tiarp lägergård

Heldag för familjen på friluftslägret i Tiarp den 26 maj!

25–27 maj är juniorer, seniorer och ungdomar från Tidaholm och Falköping på friluftsläger i Tiarp. Vi inbjuder dig och familjen att besöka lägret under torsdagen, 26 maj. Vi startar kl 10 med att fira gudstjänst i (eller möjligen, vid fint väder) utanför Tiarps kyrka.  Sedan förflyttar vi oss till lägergården.

Du som är på utflykten har med dig egen matsäck (lunch). Lägerdeltagarna kommer att grilla korv och det kommer att finnas möjlighet för dig att också grilla det du eventuellt har med dig i matsäcken (förslagsvis korv och bröd).

Efter lunch har du möjlighet att kika runt på lägret eller titta vad lägerdeltagarna gör (de har hantverk på eftermiddagen). Det kommer också finnas någon specifik aktivitet för dig som är på utflykten. Det utlovas också en liten överraskning!
Anmälan till  sara.stromberg@svenskakyrkan.se senast 18 maj.

Varmt välkommen hälsar ledarna,
Markus, Emil, Linde, Sonja, Fredrik, Agneta, Mats, Anki, Fredrik, Ylva, Sofia, Sara med flera