En hjälpande hand till behövande nära dig

Hjälp diakonin att hjälpa via Coop Extra.

Svenska kyrkans diakoni arbetar på olika sätt med stöd till människor i särskilt utsatta livssituationer. Det kan handla om asylsökande, barn och vuxna som far illa, arbetslösa eller långtidssjukskrivna. 

Genom ett samarbete med Coop Extra i Falköping finns nu ett nytt sätt för dig som vill stötta detta viktiga arbete. På en särskild plats i butiken samlas varor som efterfrågas av diakonin.

Till ett rabatterat pris kan du där handla både matvaror och hygienartiklar som sedan skänks till diakonins arbete. Det finns även möjlighet att skänka en bärkasse med basvaror för 200 kronor eller en mindre hygienpåse för 100 kronor. Vill du hellre bidra genom att skänka en slant till Coop matcheckar så finns möjligheten att betala 10 kronor styck för en bärpåse, säg till i kassan så registreras din gåva.

Frågor om samarbetet kan ställas till Linn Horsevad, ansvarig för projektet hos Coop eller till präst Fredrik Stiernstedt Östblom, Svenska kyrkan. Tillsammans bygger vi ett starkare och varmare Falköping!