Drop in-vigsel

Kom och fira kärleken i samband med sommarens cruising!

Varje år i samband med sommarens cruising i Falköping bjuder Svenska kyrkan in till drop in-vigsel. Kom till S:t Olofs kyrka – i bil eller till fots – för att fira kärleken!

En drop in-vigsel är personlig och individuell, den är enkelt och nära, och ni kommer som ni är. Vi ordnar präst, lokal, musik, vittnen och till och med datum! 
Gäster, bukett, högtidliga kläder är alla valfria och ni bestämmer själva hur ni vill göra. Kom i långklänning eller jeans och skinnjacka! Innan vigseln har ni ett 
samtal med prästen. Allt tar cirka 45 minuter. Viktigt att komma ihåg är att minst en av er ska vara medlem i Svenska kyrkan.

Gör så här:

  • Fria till din partner och få ett ”JA”.
  • Beställ hindersprövning från skatteverket. Kom ihåg att vara ute i god tid! Mer information finns hos Skatteverket -klicka här.
  • Boka vigseltid under drop in-tiden hos församlingsexpeditionen på 0515-77 63 10. Där kan ni också få svar på eventuella frågor. Aktuellt datum och tider för kommande drop in vigsel publiceras här så snart det är bestämt. 
  • På den stora dagen tar ni med varandra, ringar, godkänd hindersprövning och giltiga legitimationer och kommer till S:t Olofs kyrka.