Falkenberg-Skrea

Kontakt

Falkenberg-Skrea Besöksadress: Nygatan 41, 31131 FALKENBERG Telefon: +46(346)55200 E-post till Falkenberg-Skrea

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Falkenberg-Skrea

Välkommen till Falkenbergs och Skrea församlingar

Svenska kyrkan vill finnas på varje ort, nära människorna i livets alla skeden. Under vardag och helg möts människor i kyrkans alla sammanhang. Här kan du läsa om vad som händer i Falkenberg och Skrea församlingar. Hör gärna av dig om du undrar över något.

Här kan du ladda ner och skriva ut vad som händer i kyrkorna under julen >>>

En fantastisk möjlighet

En fantastisk möjlighet

Här kan du se vad som händer i Falkenberg och Skrea församlingar

Gudstjänster, musik och föredrag

Här kan du se vad som händer i Falkenberg och Skrea församlingar

Kyrkogårdsförvaltningen

Konserter

På gång Skrea församling

Fem gånger om året kommer vårt Församlingsblad ut. Det skickas ut till samtliga hushåll i Falkenberg och Skrea församlingar.

Församlingsblad

Just nu har vi problem med kalenderfunktionen. För helgens gudstjänster finns annons i Falkenbergs posten torsdagar och predikoturerna i HN fredagar .

Du kan även läsa för hela månaden här >>>

Pastorsexpeditionens öppetider

Mån-tors. 8.30-9.30, 10.00-12.00, 13.00-14.30