Vuxen i Gunnarp, Gällared, Krogsered

Samtalsgrupp

bok, möte med apostlagärngarna, Lina Alexandersson

Samtalsgrupp - Apostlagruppen

En fortsättning på en samtalsgrupp som träffas på Onsdagar varannan vecka kl.18.00-21.00. Vi börjar alltid med att äta soppa tillsammans, sedan läser vi veckans text ur bibeln och tar hjälp av boken "Möte med apostlagärningarna-Linda Alexandersson" för att diskutera texten. Vi sätter oss i små grupper med kaffe och kaka och diskuterar texten vi har läst tillsammans. Vi avslutar med gemensam sammanfattning vad man diskuterat.

Man behöver inte ha varit med tidigare eller kunna en massa om bibeln för att vara med. Det kostar 250kr/person och termin, i kostnaden ingår soppa, fika och studiematerial.

Har du några frågor eller vill anmäla dig går det bra att ringa Boel Dahlberg, telefonnummer 0346-32066, eller Åsa:

Åsa Lax

Kyrkogård, Vaktmästare