Vänskap - en samtalsgrupp för män

Som pojke, tonårskille och vuxen man utvecklas vi ständigt i olika relationer under livet. Välkommen med i en samtalsgrupp för män i Skrea församling.

Som män utvecklas vi ständigt i våra relationer under livet. Men vi pratar sällan om vad det innebär att vara man, fastän ämnet är mycket aktuellt idag. Vad förväntas av oss? Vilka förebilder är vi? Vilka förebilder har vi haft? Välkommen med i en samtalsgrupp för män, där vi sitter ner, lyssnar och samtalar med varandra.

Ledare: Per Engströmatt nysta vidare på.

Var och när?

Gruppen träffas varannan torsdag udda veckor kl. 18.30-20.30 i Skrea
församlingshem. Vi börjar med att äta en bit mat tillsammans. Samtalsgruppen startar 12 september. Anmäl dig senast 1 september.

Ledare: Per Engström
Anmälan till thomas.lindh@svenskakyrkan.se