Gräs, sommar, himmel
Foto: Brandon Weekes/Unsplash

Sommarmusiken i Vessige-Okome

Välkommen till någon av våra musikkvällar!

Sommarmusiken i Svartrå

Detta året provar vi något nytt - vi kommer vara utanför kyrkan, på den stora parkeringen. Där kommer finnas en scen och gott om sittplatser där man slå sig ner och lyssna.
Svartrå kyrka har som vanligt sommarkyrka och är öppen för besökare under dagen.

Maxantal vid utomhus-scenen: 100 pers. Ingen föranmälan behövs.
Det är fri entré till samtliga arrangemang. En frivillig kollekt tas upp vid varje tillfälle.

Om man av någon anledning inte har kan närvara fysiskt kan man se hela veckans sommarmusik i direktsändning - eller i efterhand - längst ner på denna sida, eller på Vessige-Okome Församlingars Facebooksida.

Välkomna!

Schema

Härliga sommarsånger
Måndag den 19 juli vid Svartrå Kyrka, kl 18.00

Härlig finstämd musik från folkkära musiker.

Medverkande:
Jan Ove Johansson, Arne Josefsson, Rebecka Nilsson, Maria Lorick, Gun Erlandsson

Gospelfest med Golden Gospel Youth Choir + Band
Tisdag den 20 juli vid Svartrå Kyrka, kl 18.00

Okomes ungdomskör sjunger känd och okänd gospelmusik av Anna Weister, Kirk Franklin m.fl, med förhoppningen att beröra och sprida glädje! Högt tempo och mycket sväng utlovas!

Körledare Anja Torstadius
Band: Markus Olofsson Delgado, Anders Janfalk, Jakob Torstadius

PianoMarcus - Musik i sommarkväll
Torsdag den 22 juli vid Svartrå Kyrka, kl 18.00

När pandemin begränsade såg han möjligheter och gav oss digitala musikkvällar på Facebook. Nu får vi lyssna ”i verkligheten” och njuta av en skön kväll med blandad somrig, välkänd musik.

Medverkande: Marcus Gillsjö + Hemlig gäst

Tonvenner - Nya arrangemang på välkända sånger
Fredag den 23 juli vid Svartrå Kyrka, kl 18.00

Gruppen som bjöd på svängig julmusik är tillbaka! De skickliga musikerna från Malmö Musikhögskola spelar egenskrivna arrangemang från den svenska psalmskatten, med vackra melodier och tänkvärda texter.

Henry Nilsson, Gabriella Gniste, Sanna Olsson, Edvin Sydmark, Svante Norlin

Här kan du se livesändning av sommarmusiken

Jakob Torstadius