Sommarmusik 2018 i Gunnarp, Gällared, Krogsered och Fegen

Sommarmusik i våra kyrkor
Det är nu som livet är mitt
3 juli kl. 19.00: Tankar och Toner med Anna Andersson och Bengt Andersson i
Gunnarps kyrka. Bengt är präst i Fagered, Källsjö, Ullared och Älvsered. Anna är kyrkomusiker i Borlänge. Vi får bland annat lyssna till Gabriellas sång, Kärlekens tid och andra livsnära sånger. Anna spelar orgel, piano och gitarr. Sångerna varvas med Bengts tankar kring livet.

Välkomna till kyrkogårdsvandring

Gällared 10 juli kl. 19.00
Visning och berättelser om gamla gravstenar. Vi stannar också upp vid några gravvårdar över personer som utmärkt sig speciellt i bygden. Andakt i kyrkan. Musikinslag. Medtag kaffekorg.
Arr. Samarbete mellan Gällareds hembygdsförening
och Gällareds församlingsråd

Gällareds kyrka från ovan
Bild: Patric Rosberg - www.rosbergphoto.com

Det svänger om sommaren
24 juli kl. 19.00: Charlotte Polson, altsaxofon och Mia Abrahamsson, piano och
sång framför sitt program om sommaren i Krogsereds kyrka, där saxofon, piano och sång möts i välkänd musik fylld av sommar och svängiga toner. Ett möte där vi får njuta av musik där musikerna hittar nya vägar, utforskar och utvecklar nya lekfulla tankar bland det somrigaste av det somriga!

Mia Abrahamsson och Charlotte Polson

Musik i sommarkväll
31 juli kl. 19.00: Bo Liljedahl spelar dragspel och sjunger i Fegens kapell.

Bo Liljedahl spelar dragspel
Bild: tilda@skraddargarden.com