Pilgrimsvandring från Abilds kyrka till Askome kyrka

Vessige och Susedalens församlingar ordnar en pilgrimsvandring tillsammans. 21 & 22 september.

Vi träffas i Abilds kyrka för morgonandakt lördag den 21/9 kl. 9.00. Vi vandrar över Hjuleberg och Sörby och avslutar vandringen med andakt i Vessige kyrka. Vi beräknar vara där vid 15-tiden.

För den som vill, övernattar vi i kyrkan och på söndagen den 22/9 fortsätter pilgrimsvandringen till Askome kyrka där vi avslutar med att firar pilgrimsmässa kl. 11.00.

Efteråt bjuds det på lunch i sockenstugan i Askome! Anmälan till Åke Vering 0730-47 71 15, ake.vering@svenskakyrkan.se .

Övernattning i Vessige kyrka

Vi äter en gemensam måltid på lördagskväll (vi beställer catering) och på morgonen intar vi en gemensam frukost. För den som inte vill övernatta men vill gå båda dagarna så går det bra och vill man bara gå en av dagarna så går det också bra!

• Kläder efter väder, bekväma skor/ kängor är ett måste.

• Matsäck med frukost och lunch och fika till lördagens vandring.
    Glöm inte vattenflaskan!

• Sovsäck och liggunderlag får var och en ta med sig men vi ordnar transport från Abilds kyrka till Vessige så ni behöver inte bära det hela vägen.

• Ta gärna med er en vandringsstav!

Anmälan och mer information

Kontakta Birgitta Öhman diakoniassisten Susedalen 0727-41 67 97
Yildiz Gunnarsson präst Susedalen 0725-71 89 62
Åke Vering präst och områdeschef Vessige 0730-47 71 15 inklusive anmälan till lunchen på söndag.

Birgitta Öhman

Mer om Birgitta Öhman