Musikpedagog till Susedalens församling

Till Susedalens församling söker vi en musikpedagog.

Vi söker dig som vill arbeta som musikpedagog i vår barn- och ungdomsverksamhet i Susedalens församling. Susedalens församling är en levande landsbygdsförsamling mellan kust och slättlandet strax söder om Falkenberg. Församlingen har en väl uppbyggd och uppskattad barnverksamhet och ligger i en bygd rik på företagsamhet och goda ideella krafter.

Uppdraget som musikpedagog är varierande, du leder bland annat församlingens barnkör och barnrytmik och tillsammans med prästen arbetar du med församlingens konfirmander. I tjänsten ingår också att spela på gudstjänster och vid samlingar på äldreboende.

Du kommer arbeta både på egen hand och i grupp, vilket innebär att du behöver ha förmågan och vara trygg med att arbeta självständigt och tillsammans med andra. 
Du kommer ingå i ett team där ni har pedagogiskt ansvar för verksamheten och dess planering, organisering och genomförande.  

Kvalifikationer

Du har en eftergymnasial pedagogisk utbildning inom musik, gärna med inriktning mot barn och unga. Du har med dig erfarenheter av att arbeta i församling och har dokumenterade erfarenhet av pedagogiskt arbete samt arbete som körledare. Du spelar piano och det är mycket meriterande om du kan spela orgel.

Som person är du initiativrik, strukturerad och duktig på att samarbeta. Dina kunskaper i talad och skriven svenska är goda och du har god datorvana. Tjänsten kräver att du har körkort B och tillgång till egen bil då du kommer att arbeta på flera av våra arbetsplatser i församlingen. Vi vill att du är medlem i Svenska kyrkan och delar vår tro.

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Tjänstgöringsgrad: 70 %
Tillträde: Enligt överenskommelse
Huvudsaklig placering: Slöinge församlingshem

Ansökan

Skicka din ansökan med CV till falkenberg.ansokan@svenskakyrkan.se

Upplysningar och kontakt

Jennie Andersson, tf områdeschef, telefon 0346–371 10
Facklig företrädare Lärarförbundet/KMR Stefan Lindblom, telefon 0722-47 31 60

Victoria Sorling

Victoria Sorling

Falkenbergs pastorat

HR-specialist