Musik-/barnpedagog 80 %

Till vår barn- och konfirmandverksamhet i Susedalens församling söker vi en musik-/barnpedagog

Susedalens församling är en levande landsbygdsförsamling mellan kust och slättlandet strax söder om Falkenberg. Här möts tradition och förnyelse i församlingens liv och här finns en väl utbyggd barnverksamhet. Tillsammans med Vessige och Okome församlingar utgör Susdalens församling det södra området i Falkenbergs pastorat.

Som pedagog arbetar du i konfirmandundervisningen där du tillsammans med präst har hand om både planering, organisation och genomförande. I tjänsten ingår att leda både barnkör och barnrytmik och i det ingår ett pedagogiskt ansvar för verksamheten. Som pedagog har du mycket kontakt med föräldrar och anhöriga till barnen och ungdomarna. I det arbetet är sociala medier en viktig kanal.

Dessutom ingår det att vara musiker på samlingar på ett äldreboende, spela på veckomässor och ersätta ordinarie musiker på dennes lediga söndagar vid gudstjänster.

Kvalifikationer

Du är medlem i Svenska kyrkan och har en kristen tro som grund att stå på. Du har en kvalificerad pedagogisk utbildning inom musik och gärna barn. Tidigare har du arbetat med barn och ungdomar i musikalisk och pedagogisk verksamhet där du planerat och organiserat arbetet och känner dig hemma i användandet av sociala medier i arbetet.

Som person är du pedagogisk, initiativrik, strukturerad och duktig på att samarbeta. Dina kunskaper i talad och skriven svenska är goda och du har god datorvana.

Anställningsform: Tillsvidare
Tjänstgöringsgrad: 80 %
Tillträde: Enligt överenskommelse
Huvudsaklig placering: Slöinge församlingshem
Sista ansökningsdag: 19 juni

Skicka din ansökan med CV till falkenberg.ansokan@svenskakyrkan.se
senast den 19 juni 2019

Upplysningar och kontakt

Områdeschef Åke Vering, 0730-477 115 eller
komminister Helene Enarsson, 0702-867 499.

OM OSS

Sedan den 1 januari 2017 är Falkenbergs pastorat är en ny gemenskap bestående av 16 församlingar. Vi sträcker oss från stränderna i väster till skogarna i Hallands inland och vi finns i både tätort och landsbygd.  Vi är ungefär 150 medarbetare i pastoratet och vi arbetar i fyra geografiska områden.