Lovsångsdans & Latinomix i Falkenberg

För dig som gillar att dansa och ha roligt - inga förkunskaper krävs!

Lovsångsdans

Ett härligt sätt att uttrycka sin tro genom dans. Danserna är oftast stillsamma och eftertänksamma - det är budskapet som står i centrum. Vi brukar dansa till lovsånger både på svenska och engelska.

Vill du vara med? Anmäl intresse till Rose-Marie Karlsson.

Måndagkvällar en trappa ner i Kyrkans hus

Latinomix

Härlig dans till sydamerikanska toner! Pulsen är hög, skratten avlöser varandra och svetten rinner! Ett konditionspass med mycket glädje och avslappning med andakt. Tänk på att komma i tid - det brukar bli trångt.

Vill du vara med? Anmäl intresse till Rose-Marie Karlsson.

Måndagar & tisdagar - kväll en trappa ner i Kyrkans hus

Torsdagar & lördagar - förmiddag en trappa ner i Kyrkans hus

Rose-Marie Karlsson

Pedagog