Lettlandshjälpen i Slöinge

En second hand-butik där du både kan fynda och köpa en kopp kaffe. Lettlandshjälpen öppnar igen med nya öppettider - med början fredagen den 2 oktober.

Vi kommer äntligen att öppna Lettlandshjälpen igen fredagen den 2 oktober. De nya öppettiderna är fredagar kl. 10-16 och lördagar kl. 10-14.

Vi tar fortsatt emot kläder och saker, men inga möbler. Just nu kan ingenting skickas till Lettland, så allt som skänks försöker vi sälja i butiken.

Ideell hjälp i butiken

Kontakta Margareta Tönsgård på telefonnummer 070-291 29 72 vid intresse av att arbeta ideellt i butiken.

Lettlandshjälpen

Under 21 år har insamling skett av Susedalens församling till vänförsamlingen i Varme och till sjukhus och skolor i Lettland. Två gånger om året transporteras förnödenheter till Lettland med fulllastad långtradare (200 m3).

Butik

I Second-Handbutiken på Göteborgsvägen 9 i Slöinge (bredvid Matöppet) kan Du handla och göra verkliga fynd. Stanna gärna på en värmande fika i bokcaféet. Det finns även leksaker för barn.

Hjälpsändningar

Vi tar också emot hela & rena kläder och saker som kan säljas i butiken eller skickas med våra hjälpsändningar till Lettland.

Öppetider (från 2 okt 2020)

Fredagar kl. 10-16
Lördagar kl. 10-14