Lettlandshjälpen i Slöinge

En second hand-butik där du både kan fynda och köpa en kopp kaffe. Lettlandshjälpen öppnar försiktigt den 7 maj igen.

lettlandshjälpen öppnar igen

LETTLANDSHJÄLPEN öppnar igen fredag 7 maj.
Öppettider till att börja med - fredagar kl. 10-16 & lördagar kl. 10-14.
Varmt välkommen!

Nytt telefonnummer till butiken: 0760-44 87 62

Ideell hjälp i butiken

Kontakta Margareta Tönsgård på telefonnummer 070-291 29 72 vid intresse av att arbeta ideellt i butiken.

Lettlandshjälpen

Under 21 år har insamling skett av Susedalens församling till vänförsamlingen i Varme och till sjukhus och skolor i Lettland. Två gånger om året transporteras förnödenheter till Lettland med fulllastad långtradare (200 m3).

Butik

I Second-Handbutiken på Göteborgsvägen 9 i Slöinge (bredvid Matöppet) kan Du handla och göra verkliga fynd. Stanna gärna på en värmande fika i bokcaféet. Det finns även leksaker för barn.

Hjälpsändningar

Vi tar också emot hela & rena kläder och saker som kan säljas i butiken eller skickas med våra hjälpsändningar till Lettland.

Kontakta butiken på 0760-44 87 62

lettlandshjälpen personal