Lettlandshjälpen i Slöinge

En second hand-butik där du både kan fynda och köpa en kopp kaffe. Lettlandshjälpen har öppet till och med 18 december och tar sedan julledigt.

Lettlandshjälpen har öppet till och med 18 december och tar sedan julledigt.
Öppet fredagar kl. 10-16 och lördagar kl. 10-14.
Max 6 personer i butiken åt gången.
Öppning efter ledigheterna planeras till februari.

Vi tar fortsatt emot kläder och saker, men inga möbler. Just nu kan ingenting skickas till Lettland, så allt som skänks försöker vi sälja i butiken.

Ideell hjälp i butiken

Kontakta Margareta Tönsgård på telefonnummer 070-291 29 72 vid intresse av att arbeta ideellt i butiken.

Lettlandshjälpen

Under 21 år har insamling skett av Susedalens församling till vänförsamlingen i Varme och till sjukhus och skolor i Lettland. Två gånger om året transporteras förnödenheter till Lettland med fulllastad långtradare (200 m3).

Butik

I Second-Handbutiken på Göteborgsvägen 9 i Slöinge (bredvid Matöppet) kan Du handla och göra verkliga fynd. Stanna gärna på en värmande fika i bokcaféet. Det finns även leksaker för barn.

Hjälpsändningar

Vi tar också emot hela & rena kläder och saker som kan säljas i butiken eller skickas med våra hjälpsändningar till Lettland.

Öppetider (från 2 okt 2020)

Fredagar kl. 10-16
Lördagar kl. 10-14