Lettlandshjälpen i Slöinge

Lettlandshjälpen

Under 21 år har insamling skett av Susedalens församling till vänförsamlingen i Varme och till sjukhus och skolor i Lettland. Två gånger om året transporteras förnödenheter till Lettland med fulllastad långtradare (200 m3).

Butik

I Second-Handbutiken på Göteborgsvägen 9 i Slöinge (bredvid Matöppet) kan Du handla och göra verkliga fynd. Stanna gärna på en värmande fika i bokcaféet. Det finns även leksaker för barn.

Hjälpsändningar

Vi tar också emot hela & rena kläder och saker som kan säljas i butiken eller skickas med våra hjälpsändningar till Lettland.

Öppetider

Måndag kl. 10-16