Kyrkvaktmästare 80 % till östra området

Ansökan går ut 20 januari

Till den östra delen av Falkenbergs pastorat söker vi nu en kyrkvaktmästare. Östra området innefattar delområdena Torup, Gunnarp och Fagered.

I tjänsten ingår skötsel av kyrkogårdar och grönyteområden, fastighetsskötsel, underhåll och lokalvård av kyrkor och församlingshem. En viktig del i tjänsten är mötet med människor i våra kyrkor och på våra kyrkogårdar. Du kommer också att tjänstgöra vid gudstjänster och förrättningar. Du ansvarar för att kyrkorummet är i god ordning.

I tjänsten ingår vardags- och helgtjänstgöring enligt schema.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett utvecklat sinne för god service. Du har en god fysisk kapacitet och har förmåga att arbeta både självständigt och i arbetslag. Tjänsten är bred med flera olika arbetsuppgifter och kräver därför att du är ansvarstagande, flexibel i ditt arbetssätt och har förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv.

Du har underhållstekniska kunskaper och erfarenheter och har B-körkort.

Du är medlem i Svenska kyrkan och delar kyrkans tro och värderingar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tjänstgöringsgrad: 80 %
Anställningsform: Tillsvidare
Tjänsteställe: Ullared
Tillträde: Enligt överenskommelse
Krav: Körkort B, medlem Svenska kyrkan

Skicka din ansökan med CV och löneanspråk till:
falkenberg.ansokan@svenskakyrkan.se
Sista ansökningsdag: 20 januari 2019

Erika Ulmestam, arbetsledare vaktmästeri/kyrkogård i östra området, tel: 0345-209 52
Sören Fransson, facklig företrädare Kommunal, tel: 0707-38 85 38

Falkenbergs pastorat består av 16 församlingar. Vi sträcker oss från stränderna i väster till skogarna i Hallands inland och vi finns i både tätort och landsbygd. Vi har ca 32 000 medlemmar. Som delar av samma kyrka har vi ett gemensamt uppdrag; att bära ut evangeliet om Jesus Kristus till människor. Vi gör det i gudstjänster, i grupper under veckan och i många personliga möten. Vi är ungefär 150 medarbetare i pastoratet och vi arbetar i fyra geografiska områden.