Kyrkvaktmästare 100 %

Vi söker nu en kyrkvaktmästare för såväl inre som yttre tjänst.

Du kommer att arbeta med kyrkogårdsskötsel och grönytearbete samt fastighetsunderhåll och lokalvård i Okome, Susedalens och Vessige församlingar.

Du tjänstgör som vaktmästare i gudstjänsten och vid dop, vigsel och begravning. Du ansvarar då för att kyrkorummet är i god ordning. En viktig del i tjänsten är mötet med besökare i våra kyrkor och på våra kyrkogårdar.

I tjänsten ingår vardags- och helgtjänstgöring enligt schema.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett utvecklat sinne för god service. Du har erfarenhet av arbete som kyrkvaktmästare eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.  Du har en god fysisk kapacitet och har förmåga att arbeta både självständigt och i arbetslag. Tjänsten är bred med flera olika arbetsuppgifter och kräver därför att du är ansvarstagande, flexibel i ditt arbetssätt och har förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Du har underhållstekniska kunskaper, truckkort och licens för motorsåg. Tjänsten kräver att du har B-körkort samt tillgång till egen bil.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Då tjänsten innebär arbete i gudstjänsten vill vi att du är medlem i Svenska kyrkan.

Om anställningen

Tjänstgöringsgrad: 100 %
Anställningsform: Tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse
Krav: Körkort B, medlem i Svenska kyrkan

Skicka din ansökan med CV till lennart.johansson2@svenskakyrkan.se
Senast den 17 mars vill vi ha din ansökan.

Lennart Johansson, arbetsledare vaktmästeri & kyrkogård telefon 0346–372 40
Facklig företrädare Kommunal, Sören Fransson telefon 0707-38 85 38