Kyrkoval, röstmottagare
Foto: Emma Berkman/IKON

Vi söker valförrättare till kyrkovalet 2021

Den 19 september 2021 är det dags för kyrkoval. Vi behöver röstmottagare/valförrättare.

Intresseanmälan till valet 19 september 2021

Om du är intresserad av att medverka som röstmottagare på valdagen ber vi dig att fylla i dina personuppgifter i formuläret nedan senast den 15 mars. I fältet för övriga kommentarer kan du även fylla i mer information om dig själv - om du till exempel har önskemål om särskild placering (valet sker vid ett antal platser i pastoratet).
Du måste ha fyllt 18 år innan valdagen.

17 valdistrikt

I Falkenbergs pastorat finns 17 valdistrikt där det behövs minst fem valförrättare per distrikt. En ordförande leder röstmottagningen. Det finns också en vice ordförande.

Vallokalerna har två varianter av öppettider 6 eller 11 timmar. I uppdraget ingår utbildning samt att delta i rösträkningen när vallokalen stängt.

Läs om vad som gäller angående ersättningar för valförrättare/röstmottagare.

Om du blir uttagen kommer du att få e-post till den adress du uppgivit.

För mer information - kontakta kanslichef Håkan Widepalm -
hakan.widepalm@svenskakyrkan.se  eller 0346-371 02

Fält markerade med asterisk är obligatoriska

Vill du ange egna kommentarer som till exempel önskemål om placering, tider eller något om dig själv, använd då textfältet här nedanför.