Foto: Johannes Frandsen/IKON

Körer i Falkenberg & Skrea

För dig som gillar att sjunga - det finns många olika körer i Falkenbergs och Skrea församlingar. Välkommen att vara med!

Risken för smittspridning av Covid 19 Corona är mycket hög. För att minska smittspridningen kommer vuxenkörerna att pausa.

Körer i Falkenberg

Lovsångskören Praise!

En kör för alla som vill lovsjunga Gud, vill lära sig mer om sång och noter. Ingen körvana behövs.

Övning onsdagar kl.17.30-18.30

Cantica Nova

Damkör med hög konstnärlig ambition. Kören medverkar med sång vid gudstjänster, vid egna konserter och tillsammans med Motettkören i större verk.

Övning tisdagar kl.19.00. Anmälan krävs

Falkenbergs Motettkör

Blandad kör för dig med körvana och en vilja att sjunga i gudstjänsten såväl som i stora oratorier emellanåt.

Övningar onsdagar kl. 19.00. Anmälan krävs

Maria Löfberg

Mer om Maria Löfberg

Organist i Falkenbergs församling

Kör i Skrea

Kyrkokören

Skrea Kyrkokör är ett glatt gäng i blandade åldrar och vi sjunger oftast sjunger tre- eller fyrstämmigt.

Vi har en mycket blandad repertoar och sjunger på mässor, gudstjänster och musikgudstjänster.

Är du sugen på att vara med i en musikal finns det möjlighet - vi övar för fullt inför Gudstjänst med musikalen "I samma båt" som framförs den 29 mars.

Ledare: Kriszta Dali

Övningar tisdagar kl. 19.00-20.30