Konsert i Torups kyrka - Sånger För Livet

Den 13 oktober kommer Läkarmissionens kör- och konsertprojekt Sånger För Livet till Torups kyrka. Artisten Sofia Källgren, dirigenten Mats Backlund och en stor kör medverkar.

Konsert Torups kyrka 13 oktober klockan 16

Sjung För Livet

Läkarmissionens årligen återkommande kör- och konsertprojekt Sånger För Livet går av stapeln för 20:e året i rad. Folkkära artister, duktiga musiker och storkörer ger konserter för att föräldralösa och utsatta barn ska få en värdig framtid.

Läkarmissionen har arbetat med att hjälpa utsatta barn i över 50 år. Sånger För Livet är en konsertserie som turnerar över Sverige för att inspirera fler att bli det vi kallar Skyddsänglar; människor som varje månad vill vara med och stödja Läkarmissionens viktiga arbete för dessa barn. För det finns så oändligt många barn i världen som behöver det.

Kom och lyssna!

Konsertbiljetter säljs via ticketmaster.se, 0771-70 70 70 och i konsertlokalen två timmar före konsertstart. Insläpp 45 minuter före konsert. Biljettpris 198 kronor.

Dirigent Mats Backlund och den stora kören bjuder på så väl filmmusik, popklassiker och visor som gospelgung och klassiska mästerverk. Sofia Källgren framför både sina egna uppskattade sånger och överraskar med välkända melodier tillsammans med den stora kören.

Ett samarbete med Svenska kyrkan och Sensus

Läkarmissionen och Sånger För Livet är glada att även under 2018 få samarbeta med Sensus och Svenska kyrkan. Vi ser fram emot lyckosamma konserter tillsammans.