Konfirmera dig 2019/2020

Här kan du välja var och hur du vill konfirmera dig. Gäller för läsåret 2019/2020 - med konfirmation 2020.

Vilken konfirmation passar bäst för dig?

I Svenska kyrkan finns det flera olika sorters konfirmationsgrupper att välja på.
Du har fått/eller kommer att få en broschyr om konfirmationen hemskickad till dig. Eller så har du hittat broschyren i någon av våra församlingar. Du väljer den grupp, dag och plats som funkar bäst för dig. Anmälan finns under varje länk nedan.

Här är våra konfirmationsgrupper

Du anmäler dig via varje länk.

Falkenberg skrea

Måndagar, tisdagar, onsdagar eller torsdagar. Sommargrupp. Gymnasiekonfirmation.

Morup

Varannan tisdag. Ävertyrskonfirmation.

Vinberg-Ljungby

Måndagar eller sommarkonfirmation.

Stafsinge

Alla säger att man ska vara sig själv. Men hur ska man veta vem man är?

Två söndagar i månaden.

Torup

Onsdagar.

Gunnarp

Upptäckten - frilufts- och hantverksläger. Främst träffar på helger och lov.

Susedalen

Varannan tisdag, ojämn vecka.

Fagered/Ullared

Tisdagar efter skolan

Vessige

Varannan tisdag

Okome

Varannan tisdag

Falkenberg - för dig som behöver extra stöd

I Falkenbergs pastorat har vi en konfirmations-grupp för dig mellan 14-17 år och som behöver extra stöd - vartannat år. Nästa gång vi har en grupp är läsåret 2020/2021. Vi kommer att träffas i Falkenberg. Vi träffas när skolan har lov.

Kontakt för mer information
Elisabet Dahlberg, Tfn: 0346-552 23, 0767-98 40 23
E-post: Elisabet Dahlberg

Vuxengrupper

Är du som vuxen intresserad av att fundera vidare kring din tro? Det kan vara fint att fundera och diskutera tillsammans. På olika platser i Falkenbergs pastorat finns det möjlighet att träffas. Tveka inte! Följ din längtan och nyfikenhet!

Kontakt för mer information
Maria Nilsson, 0702-13 18 89, maria.n.nilsson@svenskakyrkan.se

Det är du och dina funderingar som är viktigast. Du får chansen att upptäcka mer om dig själv och växa som människa.