Konfirmera dig 2020/2021

Här kan du välja var och hur du vill konfirmera dig. Gäller för läsåret 2020/2021 - med konfirmation 2021.

Vilken konfirmation passar bäst för dig?

I Svenska kyrkan finns det flera olika sorters konfirmationsgrupper att välja på.
Du har fått/eller kommer att få en broschyr om konfirmationen hemskickad till dig. Eller så har du hittat broschyren i någon av våra församlingar. Du väljer den grupp, dag och plats som funkar bäst för dig. Anmälan finns under varje länk nedan.
Anmäl dig NU eller senast 30 maj!

Här är våra konfirmationsgrupper

Du anmäler dig via varje länk.

Falkenberg skrea

Morup

Varannan tisdag. Ävertyrskonfirmation.

Vinberg-Ljungby

Stafsinge

Två söndagar i månaden.

Torup

Onsdagar efter skolan. Chillakonfa.

Gunnarp

Upptäckten - tema båtliv. Tisdagar + läger.

Susedalen

Varannan tisdag, ojämn vecka.

Vessige

Tisdagar

Okome

Söndagar
Informationsmöte torsdagen den 23 april i Ullareds bygdegård kl. 18.00.

FAGERED/ULLARED

Kom till informationsmöte torsdagen den 23 april i Ullareds bygdegård kl. 18.00.
Kom och lyssna/fråga om de olika möjligheterna som finns att välja mellan.

konfirmation för dig som behöver extra stöd

I Falkenbergs pastorat har vi en konfirmations-grupp för dig mellan 14-17 år och som behöver extra stöd. Vi kommer att träffas i Falkenberg. Vi träffas när skolan har lov.

Kontakt för mer information
Mikael Gunnarsson, Tfn: 0346-371 44
E-post: mikael.p.gunnarsson@svenskakyrkan.se

Vuxengrupper

Är du som vuxen intresserad av att fundera vidare kring din tro? Det är intressant att fundera och diskutera tillsammans. På olika platser i Falkenbergs pastorat finns det möjlighet att vi träffas. Tveka inte! Följ din längtan och nyfikenhet!

Kontakt för mer information
Maria Nilsson, 0346-372 67

E-post: maria.n.nilsson@svenskakyrkan.se

Det är du och dina funderingar som är viktigast. Du får chansen att upptäcka mer om dig själv och växa som människa.