Konfirmation i Vinberg-Ljungby

Att konfirmera sig är att ge sig själv chansen att fundera lite extra på det viktigaste som finns - du själv!

Vad är viktigt i mitt liv? Hur är jag en bra människa? Vem vill jag vara? Finns Gud? Kan jag tro? Vad betyder det isåfall för mig? Konfirmation är din möjlighet att fundera på allt det här tillsammans med andra ungdomar och vuxna.Vad är meningen med livet? Finns Gud?

Konfirmation är också träffar,skratt,allvar,läger,Bibeln,andakt,Gudstjänst,nära vänner och nya vänner. Det är så mycket mer. Hur mycket mer? Våga utmana dig själv och ta reda på det.

Vi har övernattnings fri konfirmandundervisning!

• Varannan söndags grupp

• Höst-,sport-, påsklovs läsning

• Sommarläsning

Anmälan konfirmation

Anmälan till Vinberg-Ljungby församlings konfirmationsgrupper 2020/2021. Anmäl dig senast 30 maj 2020.

Är du döpt?

Vilken av grupperna nedan passar dig bäst? Fyll i fler om du vill.

KONTAKTUPPGIFTER TILL SAMTLIGA VÅRDNADSHAVARE

ÄR DET OK ATT ER UNGDOM MEDVERKAR PÅ BILD I PASTORATETS/FÖRSAMLINGENS INFORMATIONSKANALER? (Webbsida, blogg, Facebook, Instagram, folder osv.)

Maria Nilsson

Mer om Maria Nilsson