Foto: Bo Weiland

Konfirmation i Stafsinge/ Vinberg Ljungby

Att konfirmera sig är att ge sig själv chansen att fundera lite extra på det viktigaste som finns – du själv!

Vad är viktigt i mitt liv? Hur är jag en bra människa?Vem vill jag vara?Finns Gud?Kan jag tro? Vad betyder det isåfall för mig?

Konfirmation är också träffar, skratt,allvar,Bibeln,andakt,Gudstjänst ,nära vänner och nya vänner. Det är så mycket mer. Hur mycket mer? Våga utmana dig själv och ta reda på det.

Vi har alla konfirmandträffar tillsammans med Vinberg Ljungby församling och övernattnings fritt! Vi kör istället heldagsläger, då kan tid och dag ändras.

* Varannan söndagsgrupp i Stafsinge församlingshem kl: 13-17

* Sommargrupp tre första veckorna på sommarlovet kl:9-12 i Vinbergs församlingshem ,inkl varannan söndag Gudstjänst

Anmälan konfirmation Stafsinge/ Vinberg-Ljungby

Anmälan till Stafsinge församlings konfirmationsgrupp 2021/2022. Anmäl dig senast 30 maj 2021.

Är du döpt?

KONTAKTUPPGIFTER TILL SAMTLIGA VÅRDNADSHAVARE

ÄR DET OK ATT ER UNGDOM MEDVERKAR PÅ BILD I FÖRSAMLINGENS INFORMATIONSKANALER? (Webbsida, blogg, Facebook, Instagram, folder osv.)

Bo Weiland

Församlingsassistent