Konfirmation i Stafsinge

Att konfirmera sig är att ge sig själv chansen att fundera lite extra på det viktigaste som finns – du själv!

När, var

Året 2020-2021 har Stafsinge församling en konfagrupp som kommer att träffas två söndagar i månaden. Det här året samamrbetar vi med Vinbergs församling och deras konfirmandgrupp läser tillsammans med Stafsinges konfirmandgrupp. Vi möts i församlingshemmet jämte Stafsinge kyrka. Normalt åker vi på läger två gånger under konfatiden men den här hösten blir det ingen läger pga Coronapandemin.

Vi lagar mat och har undervisningen och vi avslutar vår träff med att vara med på gudstjänsten i Stafsinge kyrka.

Anmälan konfirmation Stafsinge

Anmälan till Stafsinge församlings konfirmationsgrupp 2020/2021. Anmäl dig senast 30 maj 2020. Vi träffas i Stafsinge församlingshem (vid Stafsinge kyrka) två söndagar i månaden.

Är du döpt?

KONTAKTUPPGIFTER TILL SAMTLIGA VÅRDNADSHAVARE

ÄR DET OK ATT ER UNGDOM MEDVERKAR PÅ BILD I FÖRSAMLINGENS INFORMATIONSKANALER? (Webbsida, blogg, Facebook, Instagram, folder osv.)

Bo Weiland

Församlingsassistent