Konfirmander, killar
Foto: Alex & Martin/IKON

Konfirmation i Okome

Konfirmationsläsningen sker på söndagar. Vi gör ett upplägg som passar gruppen och den personal som kommer vara med.

Informationsmöte torsdagen den 23 april i Ullareds bygdegård kl. 18.00.
Första lägret kommer att vara 2-4 oktober.

Under konfirmationstiden får du tillfälle att på ett kul och intressant sätt lära dig mer om kristen tro. Fundera och samtala om vad du vill med ditt liv. Du får chansen att lära känna nya kompisar och åka på konfirmationsläger.

Vi tror att man lär sig bäst om man har kul samtidigt. Därför består vår konfirmationsundervisning av en massa olika aktiviteter och delar såsom musik, diskussioner, lekar, film och gruppövningar. Kristen tro är mer än fakta. Under andakt får du chansen att varva ner och för dig själv fundera på vem Gud är och vad egen tro kan vara.

Vi har ett läger i början och ett läger i slutet innan du konfirmerar dig i maj.

Anmälan konfirmation

Anmäl dig till konfirmationsgruppen i Okome läsåret 2020/2021! Anmäl dig senast 30 maj 2020. Söndagsgrupp + eventuellt några lördagar.

Är du döpt?

KONTAKTUPPGIFTER TILL SAMTLIGA VÅRDNADSHAVARE

ÄR DET OK ATT ER UNGDOM MEDVERKAR PÅ BILD I FÖRSAMLINGENS INFORMATIONSKANALER? (Webbsida, blogg, Facebook, Instagram, folder osv.)

Heléne Enarsson

Mer om Heléne Enarsson