Konfirmation i Morup Stafsinge och Vinberg-Ljungby

Vill du får svar på de svåra frågorna i livet - och samtidigt ha vansinnigt roligt? Konfirmera dig!

Vad är viktigt i mitt liv? Vad är meningen med livet? Hur är jag en bra människa? Vem vill jag vara? Finns Gud? Kan jag tro? Vad betyder det i så fall för mig? Konfirmationen är din möjlighet att fundera på allt det här tillsammans med andra ungdomar och vuxna.

Konfirmation är också träffar, skratt, allvar, bibel, andakt, gudstjänst, nära vänner och nya vänner. Det är så mycket mer! Hur mycket mer? Våga utmana dig själv och ta reda på det.

För dig som är född 2008…
...så är det dags att anmäla sig till att bli konfirmand. Vi åker på dagläger tillsammans alla tre grupperna cirka två lördagar per termin, från morgon till kväll.
Tisdags- och söndagsgrupperna konfirmeras i början på maj 2023, sommarlovsgruppen konfirmeras i början på juli 2023.

Vi erbjuder följande:
1. Söndagar jämn vecka kl. 13-16 i Stafsinge församlingshem + gudstjänst direkt        efter läsningen

2. Tisdagar ojämn vecka kl. 15-17.30 i prästgården i Morup + gudstjänst
     varannan söndag

3. Sommarlovets första tre veckor kl. 9-12 i Vinbergs församlingshem
    + gudstjänstbesök varannan söndag under höst och vår

Anmälan!

Anmäl dig i formuläret nedan till konfirmationsläsning 2022-2023 i någon av våra församlingar Morup, Stafsinge eller Vinberg-Ljungby.

Senast den 31 maj 2022 vill vi ha din anmälan.
Varmt välkommen till oss!

Anmälan till Morups, Stafsinge & Vinberg-Ljungby församlingars konfirmationsgrupper 2022/2023. Anmäl dig senast 31 maj 2022.

Är du döpt?

ÄR DET OK ATT ER UNGDOM MEDVERKAR PÅ BILD I PASTORATETS/FÖRSAMLINGENS INFORMATIONSKANALER? (Webbsida, blogg, Facebook, Instagram, folder osv.)

Konfirmandgruppen 2018/2019
Foto: Magnus Carlsson