Konfirmation i Morup

Vill du får svar på de svåra frågorna i livet - och samtidigt ha vansinnigt roligt? Konfirmera dig!

Konfirmation – för dig som är nyfiken!

Finns Gud?
Varför är det så mycket krig och ondska i världen?
Vem är jag? Vad vill jag med mitt liv?
Får man svar när man ber?
Varför är det jobbigt och härligt att vara kär?
Vad händer efter döden?
Vad är det för speciellt med Jesus?

Konfirmandläsning är ett erbjudande till dig som är nyfiken på livet och vill veta mer om kristen tro och vad den kan betyda för dig. Under konfirmandtiden får du möjlighet att fundera över vem du är och vad du tror.
Förutom de vanliga träffarna ingår även gudstjänster och läger. Vi ger oss också iväg på en del äventyr där du får utmana dig själv och lära känna dig själv och dina kompisar bättre. Det kan till exempel vara att testa på klättring, skidåkning och paddla m.m.

Vi träffas i Morups kyrkstuga varannan tisdag 16-18.
Linjebuss från Skogstorpsskolan och från Falkenberg stannar nära kyrkan.

Carina Bergbom

Elina Håkansson
E-post: morup.kyrkstugan@svenskakyrkan.se
Tel: 0722-40 16 50

Anmälan till Morups församlings äventyrskonfirmation 2019/2020. Anmäl dig senast 30 maj 2019.

Är du döpt?

ÄR DET OK ATT ER UNGDOM MEDVERKAR PÅ BILD I PASTORATETS/FÖRSAMLINGENS INFORMATIONSKANALER? (Webbsida, blogg, Facebook, Instagram, folder osv.)

Konfirmandgruppen 2018/2019
Bild: Magnus Carlsson