Kantor i Ullared 100 %

Sök tjänsten!

Sjung ut! är huvudtemat för vår verksamhet under 2018 och med det vill vi i vår del av Falkenbergs nybildade pastorat verka för att evangeliet om Jesus Kristus bärs fram på sångens vingar i olika gudstjänstsammanhang och körframträdanden under året.

Är du en del av den här satsningen?

Vi behöver förstärka våra musikaliska resurser och söker dig som vill arbeta som kantor i Ullareds församling. Du får bära upp och fortsätta utvecklingen av vårt körliv i församlingen men också i grannförsamlingarna som man tidigare ingått i pastorat med. I tjänsten finns en tydlig missionstanke då Ullared som ort är ett känt besöksmål året om och där vi vill bjuda in till möte med evangelium och Guds kärlek genom Jesus Kristus. I det mötet ser vi sång och musik som en viktig väg. Vi söker dig som i ditt kall vill använda din fantasi och dina musikaliska förmågor för att möjliggöra det mötet.

Kvalifikationer

Du har en kantorsexamen och är självklart medlem i Svenska kyrkan och delar vår tro. Som person har du en väl utvecklad social förmåga, är pedagogisk och ser möjligheterna i samarbete med de andra församlingarna i området. Meriterande om du tidigare arbetat i landsbygdsförsamling och arbetat med uppbyggnad och utveckling av körarbete. Tjänsten kräver körkort B och tillgång till egen bil.

Anställningsform: Tillsvidare
Tjänstgöringsgrad: 100%
Tillträde: Enligt överenskommelse
Huvudsaklig placering: Ullareds församling
Sista ansökningsdag: kontakta oss

Ansökan: Skicka din ansökan med CV till falkenberg.ansokan@svenskakyrkan.se

Upplysningar och kontakt

Olof Ringdahl, områdeschef och komminister 0761-28 25 60
Facklig företrädare Lärarförbundet/KMR Elvira Tufvesson telefon 0761-31 27 00

Om oss

Sedan den 1 januari 2017 är Falkenbergs pastorat är en ny gemenskap bestående av 16 församlingar. Vi sträcker oss från stränderna i väster till skogarna i Hallands inland och vi finns i både tätort och landsbygd. Vi har cirka 32 000 medlemmar. Som delar av samma kyrka har vi ett gemensamt uppdrag; att bära ut evangeliet om Jesus Kristus till människor. Vi gör det i gudstjänster, i grupper under veckan och i många personliga möten.

Just nu bygger vi upp nya gemensamma strukturer för att hitta goda sätt att arbeta tillsammans och ta tillvara de unika möjligheterna i varje församling. Nu är därför tid för oss att förstärka våra församlingar och arbetslag med nya medarbetare. Välkommen till oss!