Julkonserter i Morups kyrka

Välkomna till våra tre julkonserter

20 december

Kyrkokören sjunger in julen den 20/12 kl. 19.00 tillsammans med Glumstenskören och Woodmans. Woodmans tolkar välkända spirituals, gospels och julsånger i egenproducerade arrangemang. Woodmans består av: Modesty Sofronenkoff – sång och bas. Charlotte Polson -  alt- och tenorsaxofon. Thomas Klint – gitarr.
Lina Holmberg – slagverk.

30 december

Den 30/12 kl. 18.00 blir det en jazz- och folkmusikinspirerad julkonsert som heter I väntan på snön med en grupp från Värmland. Gruppen Närproducerat plockar folkmusikaliska råvaror från bland annat Värmland och gör egna melodier och texter i balndning av jazz och folkmusik. Bandet består av Anna Larsson (gitarr & sång) och Karl Wallmyr (trumpet). Bandet består av olika medlemmar beroende på i vilket sammanhang de spelar. Kvällen till ära i Morup spelar de tillsammans med kontrabasisten Boel Mogensen som studerar på Göteborgs musikhögskola.

6 januari

WiPå-kören från Laholm gästar oss på Trettondagen den 6 januari kl. 18.00. Kören är en fyrstämmig damkör från Laholm under ledning av Nina Park Seo. Kören sjunger allt från visor till klassiska sånger. Kören startades 1989 och firar 30-årsjubileum nästa år med ett antal konserter i Laholm med omnejd.

Välkomna!