Gudstjänstgrupp

Var med och förbered en gudstjänst i Vinberg-Ljungby.

Vi träffas en onsdag i samband med Öppet hus i Vinbergs församlingshem kl 18:30.

Vi samtalar om söndagens tema utifrån bibeltexter och psalmer. Sedan funderar vi på vad var och en skulle vilja göra i gudstjänsten, exempelvis läsa text, be en bön, bära kors eller ljus, förbereda kyrkkaffet eller någonting annat? Ca 19:30 finns det möjlighet att äta lite mat tillsammans. Vill du vara med eller har frågor? Hör av dig till Jörgen på jorgen.petersson@svenskakyrkan.se eller mobil: 0706810873 eller bara kom till Vinbergs församlingshem:

Ons 10 okt  förbereder vi Gudstjänsten i Ljungby kyrka sön 21 okt kl 10:00. Temat den söndagen är Samhällsansvar.

Ons 24 okt förbereder vi Gudstjänsten i Ljungby kyrka sön 18 nov kl 10:00. Temat den söndagen är Vaksamhet och väntan.

Jörgen  Petersson

Jörgen Petersson

Mer om Jörgen Petersson

Områdeschef och präst i Vinberg-Ljungby församling