Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Falkenbergs pastorat Besöks- och postadress: Nygatan 41, 31131 Falkenberg Telefon: +46(346)55200 E-post till Falkenbergs pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Fritidsledare till Morup 80 %

Ansökan går ut 10 januari

Falkenbergs pastorat består av 16 församlingar. Vi sträcker oss från stränderna i väster till skogarna i Hallands inland och vi finns i både tätort och landsbygd. Vi har ca 32 000 medlemmar. Som delar av samma kyrka har vi ett gemensamt uppdrag; att bära ut evangeliet om Jesus Kristus till människor. Vi gör det i gudstjänster, i grupper under veckan och i många personliga möten. Vi är ungefär 150 medarbetare i pastoratet och vi arbetar i fyra geografiska områden. 

Vi söker en fritidsledare till våra barn- och ungdomsverksamheter i Morups församling. Du kommer arbeta i team tillsammans med vår fritidsledare och övriga medarbetare i församlingen.

Tjänsten ingår i ett väletablerat arbete för olika åldrar. Vi har öppet hus för familjer med barn i åldrarna 0-5 år, miniorer/juniorer, ungdomsverksamhet 12-14 år, äventyrskonfirmander samt familjegudstjänster, Messy church och vardagsgudstjänster.

Kvalifikationer

Du är medlem i Svenska kyrkan och har en kristen tro som grund att stå på. Du är utbildad fritidsledare eller har annan kvalificerad pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare har du arbetat med barn och ungdomar i pedagogisk verksamhet där du planerat och organiserat arbetet. Det är meriterande om du har erfarenhet av församlingsarbete.

Som person är du drivande och engagerad i barn, ungdom och familj, och du tycker om att möta människor. Gott samarbete är en förutsättning då vi arbetar i team. Du bör ha god kunskap i skriven och talad svenska samt ha god datorvana. Önskvärt är även att du spelar och sjunger.

Du behöver ha körkort och tillgång till egen bil då vi har verksamhet på tre orter.

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Tjänstgöringsgrad: 80 %
Tillträde: Enligt överenskommelse
Huvudsaklig placering: Område Norr, Morup
Sista ansökningsdag: 10 januari 2019

Skicka din ansökan med CV till falkenberg.ansokan@svenskakyrkan.se 

Upplysningar och kontakt

Jörgen Petersson, områdeschef/präst, 0706-81 08 73

Fackliga företrädare

Fredric Hillertz, facklig företrädare Lärarförbundet, 0702-92 98 61
Jan Grundström, facklig företrädare Vision, 0767-79 50 11