Fritidsledare Susedalen vikariat 100%

Till vår barn- och ungdomsverksamhet i Susedalens församling söker vi en vikarierande fritidsledare.

Varje vecka har församlingen gruppverksamhet för barn i åldrarna 0 till 15 år. Tillsammans med dina kollegor kommer du planera och genomföra en god verksamhet för barnen med såväl aktiviteter som andakter och utflykter. Du arbetar i team med en kollega och ni är engagerade i aktiviteter för barn i hela åldersspannet. I tjänsten ingår familjegudstjänster och tjänstgöring vissa kvällar och helger dit även lägerverksamhet hör. Du kommer vidare att arbeta med barnkören tillsammans med vår musikpedagog.

Arbetslaget är litet med en god gemenskap, i det kommer du få vara delaktig i flera olika sammanhang med bibehållet fokus på barn och unga.

Som person har du ett engagemang för barn, unga och deras familjer. Du har en väl utvecklad social förmåga då arbetet innebär flera möten med människor i blandade åldrar. Du är initiativrik och strukturerad med god samarbetsförmåga och är samtidigt trygg i att arbeta ensam.

Kvalifikationer

Du är medlem i Svenska kyrkan och har en kristen tro som grund att stå på. Du är utbildad fritidsledare eller pedagog och har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar i pedagogisk verksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av församlingsarbete.

Du behöver ha körkort B och tillgång till egen bil då verksamheten är spridd till flera församlingshem i området.

Om tjänsten

Anställningsform: Vikariat t o m 31 december 2020 med möjlighet till förlängning
Tjänstgöringsgrad: 100 %
Tillträde: 17 augusti eller enligt överenskommelse