Fritidsledare Stafsinge församling 75 %

Vi söker en fritidsledare till vår barn- och ungdomsverksamhet i Stafsinge församling.

Som fritidsledare i Stafsinge församling arbetar du i våra grupper för barn och ungdomar. Varje vecka har vi gruppverksamhet för barn i skolåldern och tillsammans med vår andra fritidsledare håller du i planering och genomförande av aktiviteter och andakter. Du kommer också att medverka i församlingens familjegudstjänster.

Kvalifikationer

Du är medlem i Svenska kyrkan och har en kristen tro som grund att stå på. Du är utbildad fritidsledare eller har annan kvalificerad pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare har du arbetat med barn och ungdomar i pedagogisk verksamhet där du planerat och organiserat arbetet. Det är meriterande om du har erfarenhet av församlingsarbete.

Som person har du ett engagemang för barn, unga och deras familjer och du har en väl utvecklad social förmåga att möta människor där de är. Vidare har du en god planeringsförmåga, är driven och kreativ i din vilja att utveckla verksamheten. Att du gärna samarbetar med kollegor, även inom annan verksamhet än din egen, är en förutsättning för anställning då vi arbetar i team. Du bör ha god kunskap i skriven och talad svenska samt ha god datorvana. Önskvärt är även att du spelar något instrument och sjunger.

Anställningsform: Tillsvidare
Tjänstgöringsgrad: 75 %
Tillträde: 19 augusti eller enligt överenskommelse
Huvudsaklig placering: Stafsinge församling, strax utanför Falkenberg

Sista ansökningsdag: 9 juni 2019
Skicka din ansökan med CV till falkenberg.ansokan@svenskakyrkan.se

Upplysningar och kontakt

Jörgen Petersson, områdeschef och komminister, telefon 0706 81 08 73
Facklig företrädare Lärarförbundet Fredric Hillertz, telefon 0702 92 98 61
Facklig företrädare Vision Jan Grundström telefon, 0767 79 50 11

OM OSS

Sedan den 1 januari 2017 är Falkenbergs pastorat en ny gemenskap bestående av 16 församlingar. Vi sträcker oss från stränderna i väster till skogarna i Hallands inland och vi finns i både tätort och landsbygd.  Vi är ungefär 150 medarbetare i pastoratet och vi arbetar i fyra geografiska områden.