Fritidsledare Gunnarps & Ullareds församlingar 75 %

Till vår barn- och ungdomsverksamhet i Gunnarps och Ullareds församlingar söker vi en fritidsledare.

I arbetslaget planerar och driver ni det pedagogiska arbetet för barn i åldrarna 0 – 12 år. Du kommer att arbeta i vår öppenförskoleverksamhet och i grupper efter skoltid för barn i låg- och mellanstadieålder. Vardagsgudstjänster och familjegudstjänster ingår i tjänsten och du kommer därför att arbeta såväl vardag som någon enstaka kväll och helg.

Som fritidsledare har du även mycket kontakt med föräldrar och anhöriga till barnen. Verksamheten vilar på den kristna tron och följer kyrkoåret.

Kvalifikationer

Du är medlem i Svenska kyrkan och har en kristen tro som grund att stå på. Du är utbildad fritidsledare eller har annan kvalificerad pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare har du arbetat med barn i pedagogisk verksamhet där du planerat och organiserat arbetet. Det är meriterande om du har erfarenhet av församlingsarbete.

Som person är du initiativrik, strukturerad, duktig på att samarbeta och trygg i din profession. Dina kunskaper i talad och skriven svenska är goda och du har god datorvana.

I tjänsten ingår resor mellan församlingarna, du behöver därför ha körkort B och tillgång till egen bil.

Anställningsform: Tillsvidare
Tjänstgöringsgrad: 75 % med eventuell möjlighet till utökning