Förskollärare öppen förskola 75-100 %

Till den öppna förskoleverksamheten i Falkenberg och Skrea församlingar söker vi nu en förskollärare.

Som förskollärare i den öppna förskoleverksamheten arbetar du tillsammans med kollega i barngrupperna för barn i åldrarna 0 till 5 år och deras föräldrar. I tjänsten ingår att planera för samtliga öppna grupper. Vidare har du ett helhetsgrepp över den öppna förskoleverksamheten, så att den har ett innehåll som möter de behov som finns och svarar mot Svenska kyrkans mål. I ditt arbete ingår också att samtala om och inspirera till barndop och att bjuda in till andra verksamheter som församlingarna erbjuder.

Idag har vi öppen förskola på tre olika platser i församlingarna. Tillsammans med annan pedagogisk personal ingår du i ett arbetsteam riktad mot barn i de yngre åldrarna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare eller har annan pedagogisk examen som arbetsgivaren finner likvärdig. Du är medlem i Svenska kyrkan där din egen tro skapar en god grund att stå på i ditt uppdrag. Du har erfarenhet av arbete med barngrupper och med planering av pedagogisk verksamhet och har tidigare arbetat i församling med barn och unga.

Som person är du drivande med en god planerings- och organisationsförmåga, lätt att få kontakt med och har ett engagemang för barn och unga. Du är lyhörd och har förmåga att identifiera behov och omsätta dem till praktisk inriktning i verksamheten. Då tjänsten ingår i ett team är god samarbetsförmåga och öppenhet för andras idéer en förutsättning för att lyckas i tjänsten.

Meriterande är om du har kunskaper inom babyrytmik och spädbarnsmassage. Du har ett intresse för sång och musik i barngrupp och du får gärna kunna spela något instrument.

Tjänsten kräver att du har körkort och tillgång till egen bil. Tjänstgöringsgraden är som lägst 75 % med utrymme för anställning på en högre tjänstgöringsgrad.

Anställningsform: Tillsvidare
Tjänstgöringsgrad: 75–100 %
Tillträde: 19 augusti eller enligt överenskommelse
Huvudsaklig placering: Skrea församlingshem, område Väster

Sista ansökningsdag: 9 juni 2019
Ansökan: Skicka din ansökan med CV till falkenbergs.pastorat@svenskakyrkan.se

Upplysningar och kontakt

Anki Lidén, områdeschef och diakon, telefon 0767-98 40 52
Elisabet Dahlberg, arbetsled. barn &ungdomsverksamhet, telefon 0767-98 40 23
Facklig företrädare Lärarförbundet, Fredric Hillertz, telefon 0346-88 64 34
Facklig företrädare Vision, Jan Grundström, telefon 0767-79 50 11

OM OSS

Sedan den 1 januari 2017 är Falkenbergs pastorat är en ny gemenskap bestående av 16 församlingar. Vi sträcker oss från stränderna i väster till skogarna i Hallands inland och vi finns i både tätort och landsbygd.  Vi är ungefär 150 medarbetare i pastoratet och vi arbetar i fyra geografiska områden.