Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Falkenbergs pastorat Besöks- och postadress: Nygatan 41, 31131 Falkenberg Telefon: +46(346)55200 E-post till Falkenbergs pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Förskolan Barnens Ark

Barnens Ark är en heltidsförskola i Svenska kyrkans regi. Förskolan ligger i centrala Falkenberg och har en avdelning som erbjuder förskoleverksamhet för barn i åldrarna 1-5 år med kristen profil. Vi har plats för ca 20 barn.

Att ha roligt och upptäcka tillsammans är viktigt både för barn och vuxna

 

Gyllene Regeln Allt vad ni vill att människor ska göra för er det ska ni också göra för dem.  Matt 7:12 Gyllene regeln är grunden i verksamheten och alla barn på Barnens Ark ska ges de bästa förutsättningar att trivas. Tiden på förskolan ska vara trygg, rolig, stimulerande och intressant.

Arbetet är utifrån läroplanen och alla barn ska känna sig uppskattade för den de är. Vi arbetar temainriktat. Vårt arbete syftar till att främja leken, kreativiteten och det lustfyllda lärandet. Vi vill inspirera barnen att vilja lära sig mera och söka kunskap på olika sätt.

Förskolan ligger i en gammal charmig villa med en härlig trädgård, eftersom vi har nära till Vallarnas friluftsområde gör vi många besök där.  Vi deltar i Barnens stund i kyrkan några gånger per termin.

Föräldraråd Vi har ett aktivt föräldraråd som bland annat ordnar fixardagar, lucia och midsommarfest tillsammans med oss.

Köanmälan lämnas skriftligt till förskolan eller via mail

 

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Förskolan Barnens Ark 0346-552 80

Inger Bengtsson

Inger Bengtsson

Falkenbergs pastorat

Barnens ark, Pedagog

Mer om Inger Bengtsson

Förskolechef på förskolan Barnens Ark i Falkenberg