Damkören Cantica Nova

Falkenbergs församlings damkör. En kör som siktar...

Cantica Nova är Falkenbergs församlings damkör, som sjunger en bred repertoar med tyngdpunkt på både klassisk och nyskapad kyrkomusik.

För att vara med i Cantica Nova ska du vara en duktig körsångare. Kören har ett enkelt inträdesprov som bokas med ledaren, Maria Löfberg, se kontaktuppgifter nedan.

Tillsammans med Falkenbergs Motettkör framför Cantica Nova gärna större verk med orkester, men man söker lika ofta samarbete med andra damkörer eller gör konserter på egen hand.

Maria Löfberg

Mer om Maria Löfberg

Musiker i Falkenbergs församling

Här nedan hittar du Missa rex, som Cantica Nova ska framföra tillsammans med Motettkören den 9 juni 2019, då med orkester.