Boksamtal i Vinberg

Vi läser och samtalar om boken "Kallad kamp och kärlek " av Olle Carlsson . Start 14 Januari i Vinbergs församlingshem.

Boksamtal i Vinbergs församlingshem i vår . Vi läser och samtalar om boken " Kallad kamp och kärlek " av Olle Carlsson

Vi träffas tisdagar 18:00-20:00   14 januari , 4 och 25 februari , 17 mars ,28 april

Boken finns att hämta i församlingshemmet.

Välkända prästen Olle Carlsson tar nu bladet från munnen och berättar om verkligheten bakom kulisserna i Svenska kyrkan. Han sammanfattar sitt kall och sin kamp för det näst intill omöjliga uppdraget att förnya kyrkan och skapa mötesplats för den moderna människans hemlösa andliga längtan. I strid med biskop,anställda och kyrkopolitiker har han följt sitt hjärtas röst,i en kamp som nästan gjorde att han blev avkragad som präst........

Maria Nilsson

Mer om Maria Nilsson