Assistent i församlingsarbetet 50 %

Ansökan går ut 10 januari

Falkenbergs pastorat består av 16 församlingar. Vi sträcker oss från stränderna i väster till skogarna i Hallands inland och vi finns i både tätort och landsbygd. Vi har ca 32 000 medlemmar. Som delar av samma kyrka har vi ett gemensamt uppdrag; att bära ut evangeliet om Jesus Kristus till människor. Vi gör det i gudstjänster, i grupper under veckan och i många personliga möten. Vi är ungefär 150 medarbetare i pastoratet och vi arbetar i fyra geografiska områden.

Vi erbjuder ett arbete där du kommer möta barn, ungdomar och familjer och tillsammans med övrig pedagogisk personal skapa varaktiga relationer i deras vardag. Mötesplatserna finns i den öppna förskolan, söndagsskola och i minior- junior- och ungdomsgrupper.

Arbetet är förlagt i Kyrkan Hus i Falkenberg. I tjänsten ingår helgtjänstgöring

Kvalifikationer

Du är medlem i Svenska kyrkan och har en kristen tro som grund att stå på. Det är värdefullt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn, ungdomar och församlingsarbete.

Som person är du drivande och engagerad i barn, ungdom och familj, och du tycker om att möta människor. Gott samarbete är en förutsättning då vi arbetar i team.

Anställningsform: Tillsvidare
Tjänstgöringsgrad: 50 %