Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Falkenbergs pastorat Besöks- och postadress: Nygatan 41, 31131 Falkenberg Telefon: +46(346)55200 E-post till Falkenbergs pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Anmälan till höstens barngrupp i Ätran

Barngrupperna startar V.36

Här anmäler du ditt barn till Ätrans barngrupp.

Vi hämtar och lämnar Miniorerna på Fritids på Ätranskolan. Juniorerna går själva. Skall ditt barn tillbaka till Fritids efter att verksamheten slutar 15.30?

Vi använder ofta bilder på vår webbsida, i tryckt material och i sociala medier för att berätta både i text och bild om den verksamhet våra församlingar i pastoratet har. För att visa levande verksamhet behövs bilder på människor. Bilderna vi tar används alltså i olika former av tryckt informationsmaterial, på våra egna webbplatser och i viss mån i sociala medier. Bilderna i vårt bildarkiv gallras ut när de inte längre känns aktuella, men vissa bilder sparas länge om det finns ett intresse att dokumentera något speciellt. Den som finns på bild i vårt bildarkiv har rätt att få se dessa bilder och kräva att de raderas om så önskas. Den som samtyckt till att bli fotograferad kan när som helst ta tillbaka sitt samtycke. Vill du dra tillbaka ditt samtycke kontaktar du Falkenbergs pastorat. Den användning som gjorts av bilderna innan samtycket tas tillbaka påverkas inte av att samtycket dras tillbaka. För den som finns på bild i bildarkivet och inte tycker att Falkenbergs pastorats hantering av bilder är korrekt, finns möjlighet att klaga hos Datainspektionen. Datainspektionen är tillsynsmyndighet när det gäller all hantering av personuppgifter, dit även bilder på personer räknas. Jag har läst igenom informationen ovan och samtycker till att tills vidare finnas med på bild i Falkenbergs pastorats bildarkiv.

Kajsa Dahlberg

Kajsa Dahlberg

Falkenbergs pastorat

Pedagog

Mobil: 076-776 38 72

Mer om Kajsa Dahlberg

Församlingsassistent i Gunnarps, Gällareds, Krogsereds och Älvsereds församlingar