Administratör till begravningsverksamheten 50 %

Administration av gravrättsärenden och upprättande av gravskötselavtal utgör en stor del av din tjänst. Sök senast 30 april.

Till begravningsverksamheten söker vi en administratör. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är löpande administration av gravrättsärenden där registrering i vårt gravsystem och upprättande av gravskötselavtal utgör en stor del. Du arbetar främst mot de organisatoriska områdena Väster och Öster där 10 församlingar med tillhörande kyrkogårdar ingår. Du kommer att ha mycket kontakt med människor, både per telefon och genom personliga besök under mottagningstid. Även kontakter med begravningsbyråer kan bli aktuellt. I tjänsten ingår att göra löpande utskick och fakturering.  Inkomna och utgående handlingar hanteras enligt gällande regler för diarium och arkiv. Tillsammans med kollegor utgör du den administrativa funktionen för begravningsverksamheten inom pastoratet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning. Du har dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete och det är meriterande om tidigare arbetat inom Svenska kyrkan eller administrativt inom offentlig verksamhet. Du är en strukturerad, effektiv och noggrann administratör med mycket god datorvana och har lätt för att sätta dig in i administrativa strukturer. Du uttrycker dig väl i talad och skriven svenska. Som person är du en utpräglad serviceperson som värdesätter ett gott bemötande, har en god social förmåga och är prestigelös i ditt arbete.  Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform: Tillsvidare
Tjänstgöringsgrad: 50 %