Falkenberg-Skrea Besöks- och postadress: Nygatan 41, 31131 FALKENBERG Telefon: +46(346)55200 E-post till Falkenberg-Skrea

Kyrkogårdsförvaltningen

Kyrkogårdsexpeditionen finns inrymd i den vita ekonomibyggnaden som ligger i anslutning till huvudparkeringen för Skogskyrkogården.
I denna byggnad finns även personalutrymme, sammanträdesrum, verkstadslokaler och garage för maskiner och verktyg.
Entrén till kyrkogårdsexpeditionen finns på baksidan av byggnaden i förhållande till parkeringen.
Kyrkogårdsexpeditionen handlägger alla ärenden kring gravsättning och gravskötsel. I gravregistret antecknas gravsatta, gravrättsinnehavare och gravskötsel.
Gravskötselsäsongen omfattar tiden mellan april till och med november. Övrig tid på året är tillsynen mer sporadisk.
Under säsongen anställs säsongspersonal och under sommaren även ferieungdomar som ersättare för semestrarna.

Kyrkogårdsexpeditionen

Öppet måndag-fredag 8.00-12.00