Diakoni Skrea församling

Onsdagsträffen har terminsstart onsdagen den 24 januari.

Nicolaikretsen har terminsstart onsdagen den 31 januari.

Nicolaikretsen

Nicolaikretsen träffas i Församlingshemmet onsdagar udda veckor kl. 14.00 – 15.30. Målet för kretsen är att samla in medel till hjälpverksamhet. Varje träff inleds med en andakt.

I gemenskap dricker vi kaffe, samtalar och delar olika tankar. Mycket av kretsens arbete är inriktat på den årliga loppmarknaden som arrangeras under sommaren.

Nya medlemmar hälsas varmt välkomna!

För mer information kontakta Susanne Ottosson 0346 – 552 53

Onsdagsträffen

Under enkla former möts vi onsdagar jämna veckor kl. 14.00 - 16.00 i Församlingshemmet. Varje träff inleds med någon form av underhållning som musik, föredrag, bildspel eller frågesport. Vi dricker kaffe tillsammans och avslutar med en andakt. Onsdagsträffen är en öppen grupp där alla kan känna sig varmt välkomna.

För mer information kontakta Susanne Ottosson 0346 – 552 53