VISAVI

Holmby kyrka 16 augusti kl 18.00

Musik ur den folkliga traditionen i ny skepnad som jazz, folk-, kyrko- och klassisk musik. Framföres av gruppen VISAVI på dragspel, cello, fiol, oboe, bas och flerstämmig sång.

begränsat antal platser

Pga coronapandemin är antalet platser vid detta evenemang begränsat och för att vara säker på att få plats ber vi dig boka en gratisbiljett (max två biljetter per person). Biljetterna kan bokas en vecka före varje evenemang och när anmälan är öppen visas en länk till bokningen under den här rutan.

När evenemanget blivit fullbokat tas länken nedan bort.

Om du bokat biljett men inte kan komma ber vi dig kontakta vår expedition 0413-34 70 00 eslov@svenskakyrkan.se så att platsen kan erbjudas någon annan.

Den som kommer utan att ha bokat biljett kan erbjudas plats om evenemanget inte redan är fullbokat.

Vi följer myndigheternas rekommendationer om max 50 personer vid sammankomster, vi uppmanar alla att hålla avstånd och att hålla sig hemma om man känner sig det minsta sjuk.