Våra konfirmationsgrupper 2022-23

Här hittar du alla konfirmationsgrupper som vi erbjuder i Svenska kyrkan Eslöv 2022-2023

Flyinge 2022-23

Flyinge församlingshem varje torsdag kl 18-19.30 under september-maj förutom på loven/röda dagar. En helg per termin åker vi på läger. Uppstart 13 sept.

Stehag 2022-23

Vi träffas i Stehags församlingshem varje onsdag kl 16-18.30 under september-maj förutom på loven. En helg per termin åker vi på läger eller en gemensam resa.

Marieholm 2022-23

Reslövs prästgård varje onsdag kl 16-18.30 under september-maj förutom på loven. Några gånger per termin, på helgdagar och skolfria dagar, åker vi på utflykt. Lägerfritt alternativ.

Löberöd 2022-23

Några söndagar under läsåret i Kyrkans hus, Löberöd. En helg under hösten har vi en övernattning. Den 8 april-11 april åker vi till Polen för att besöka Krakow och Auschwitz/Birkenau. Max 25 platser! Uppstart den 18 september.

Fred & solidaritet (tisdag) • Eslöv 2022-23

Tisdagar ojämna veckor kl 16-18.30. Hur använder vi kristen tro i praktiken? Hur tar vi hand om våra medmänniskor och vår värld? Vi kommer att åka till Auschwitz 31 mars-6 april.

Fred & solidaritet (onsdag) • Eslöv 2022-23

Onsdagar ojämna veckor 16-18.30. Hur använder vi kristen tro i praktiken? Hur tar vi hand om våra medmänniskor och vår värld? Vi kommer att åka till Auschwitz 15-21 maj (ni behöver ta ledigt 2 dagar från skolan)

Sommargrupp • Eslöv 2022-23

Vi träffas de två sista veckorna på sommarlovet där vi en av veckorna gör en äventyrsresa uppåt i Sverige. Denna resa innehåller viss fysisk aktivitet i naturen och vi kommer att bo på en lägergård i ca en vecka långt upp i Sverige.

Lovkonfirmander • Eslöv 2022-23

Studiedagar, höstlov, jullov och andra ledigheter då det inte är skola. Detta passar dig som har mycket fritidsaktiviteter. Att välja detta alternativ innebär att du behöver kunna vara med på de träffar som finns så att timmarna inte blir för få.

Särskilda behov 2022-23

Vi har samarbete med Åhuslägret som arrangeras av Lunds stift. Du som behöver extra anpassning för att kunna delta, eller går i sär- eller träningsskola, kontakta oss!

Konfirmation

Vad är viktigt för ett gott liv? Vem är jag och vem vill jag vara? När du är konfirmand finns möjlighet att fundera på sådant som vi kanske inte gör varje dag. Du får också ta reda på vad kristen tro är, åka på läger, lära känna nya människor eller lära känna gamla vänner på nytt sätt. Du är inte ensam om att fundera över livet. Välkommen att bli konfirmand!